onze koks aan huis
catering
catering aan huis of op uw gekozen locatie
materiaal of koks nodig?
Een groots buffet, wij zorgen er voor.
Of een bbq en u laat liever het bakken aan ons over? U wil zelf feesten of hebt een bedrijfsfeest? Geen probleem wij verzorgen uw barbecue ter plaatse in gans België.
Wij werken uitsluitend met echte professionele koks achter het vuur.
Minimum 40 volwassenen en altijd in combinatie met het buffet en met onze toestellen. Bekijk onze barbecueformules hier en de forfaits voor huur van toestellen hier. De jaren ervaring proef en ruik je. Stiptheid en netjes achterlaten zijn voor ons vanzelfsprekend.
Wil je dus onze koks bij je thuis, reserveer dan tijdig en vraag ons gerust meer info voor een prijsbestek.
Reserveer steeds tijdig!
BBQ-kok
We beschikken over gediplomeerde koks met jaren ervaring. Gemiddeld hebben zij ongeveer 3 uur werk ter plaatse (zonder bijv. aperohapjes en/of dessert).
Op middagen is het startuur tussen 12:00 en 13:30u.
Op avonden is het startuur van een bbq (start eten aan tafel) ten vroegste om 17:00u en ten laatste om 19u.
Zondagavond werken wij niet.
Hoeveel koks heb je nodig?
Wij gaan steeds uit van de volgende benadering:
- 40-70 pers. = 2 koks
- Vanaf 71 pers. = 3 koks
U mag altijd zelf een hulp aanbrengen om deze kost te beperken. Deze hulp dient wel enige ervaring te hebben en zelf niet mee te feesten en alcohol te nuttigen.
Wat zijn de tarieven?
Van maandag-zaterdag: 52,20€/uur, incl. 12% btw per kok
Zon- en feestdag 64,80€/uur, incl. 12% btw per kok
Uren worden aangerekend vanaf vertrek aan de kapblok tot aankomst aan de kapblok, transport gebeurt altijd met gekoelde bestelwagens en voldoet altijd aan de strenge regels van het Favv.
Voedselveiligheid en duurzaam beleid naar voeding en medewerkers (correct betaald, respect voor de afspraken ivm met de werkplanning) is voor ons prioriteit, het is voor ons dan ook geen bijverdienste/hobby maar een echte (geweldige) job, geen plaats voor improvisatie of het niet nakomen van afspraken...
Vanaf hoeveel personen kan ik een kok reserveren bij mijn formule?
Minimum 40 volwassenen en altijd in combinatie met het buffet.
Wanneer u een reservatie doet met koks en u komt niet aan de gewenste 40 volwassen pers. dan houden wij ons het recht om de koks te annuleren of 10.00€ (12% btw in) per minder aanwezige/bestelde aan te rekenen.
Wat gebeurt er met het materiaal?
Wanneer het “koks”gedeelte ten einde is, neemt hij ofwel het buffetmateriaal(schotels, lepels, bain-marie’s enz.) deels of allemaal mee of laat het staan op uw feest indien dit nog gebruikt wordt. Indien het buffetmateriaal ter plaatse blijft, dient dit de volgende werkdag (zondag en maandag niet/gesloten, dus dinsdag) voor 12u terug gebracht worden (niet afgewassen) of uiterlijk binnen de 2 werkdagen indien u het zelf afwast (dit laatste uiteraard om de wettelijke hygiënische redenen in ons afwasatelier en vaatwasser te handhaven). Grote materialen zoals werktafels, bbq’s, spitten, tenten worden altijd meegenomen.