When fun meats food

barbecue & spit

bakken ervaring

De Kapblok heeft een grote bbq-remorque aan bbq ervaring opgedaan doorheen de jaren en won in het verleden met haar team het wereld en Belgisch kampioenschap BBQ/Butchers. Die ervaring hebben we nu gebruikt om tot een aantal bbq formules. Ontdek ze hier allemaal: van apero hapjes, over culinaire barbecue, thema-bbq’s, tot ware streetfood, unieke spiezenbbq/churrasco of varken aan’t spit. 
Max. 1 formule bbq per bestelling/klant.

Ga even zitten en…

Neem even tijd om te kiezen

Bekijk onze kant-en-klare barbecue oplossingen. Voor elk feest, groot of klein, hebben wij materiaal ter beschikking. Kies je voor een traditionele barbecue of wil je met een foodtruck werken? Wil je zelf voor grillmeester spelen of heb je liever dat wij voor de chefs zorgen? Alles kan! Neem gewoon even contact op, stel ons je vraag en wij bieden je een offerte op maat voor een bbq op uw locatie.
Hier vindt u alvast meer info over prijzen/uren /koks e.d..
Hier vindt u info over verhuur materiaal.

Bestellen voor eindejaarsperiode (21 dec. - 9 jan.)

Bestel via deze link uw traiteurgerechten, gourmet, fondue, bbq en wild voor de eindejaarsperiode van 21 dec. tot en met 9 jan. Voornoemde categorieën kunnen voor deze periode enkel besteld worden via de eindejaarswebsite.

Jaarlijks verlof van 15/8 t.e.m. 31/8!

Wij zijn in jaarlijks verlof van 15 augustus tot en met 31 augustus! 

De winkel zal dus gesloten zijn. Bestellingen uit onze digitale comptoir zijn uiteraard mogelijk om te plaatsen voor afhaling na de verlofperiode.

Bestellingen voor barbecue, feesten, buffetten via de contactformulieren kunnen eveneens worden geplaatst. Houd wel rekening met onze verlofperiode tot 31 augustus,  waardoor een antwoord enige vertraging kan hebben.