GREEKFIRE 3.5KG  €12.50

Premium grill houtskool briket voor vlees met een veel betere smaak. Kan meerdere keren gebruikt worden, voor een korte grilltijd eenvoudig te blussen met water. Rookt niet, stinkt niet en levert bijna geen as. Maar liefst 400 graden celsius en een brandduur van 4-5 uur.
Greek fire is ecologisch verantwoord en FSC gecertificeerd, er worden geen bomen gekapt voor de houtskool. Gemaakt van een schoon hout residu van de eik/beuk afkomstig uit de hout/meubelindustrie. De houtskool briketten zijn een natuurproduct en geen bindmiddel.

HOUTSKOOL TOPGRILL 4KG   €8.90

Professionele kwaliteit.
Lang brandduur.
Het kappen van de woekerende mellifera is dus goed voor het milieu én voor het levensonderhoud van de lokale bevolking. Die krijgt er immers een extra bron van werkgelegenheid en inkomen bij.

Geen illegale houtkap dus voor onze houtskool, maar 100% verantwoord bosbeheer. Top Grill beschikt over een FSC-keurmerk dat garant staat voor een duurzaam, respectvol en milieubewust natuurproduct.


 

HOUTSKOOL PITMASTER PROF. 15KG  €39.00

Pitmaster Marabu houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool uit Cuba en wordt gemaakt van hout van de Marabu.De hoge kwaliteit van deze harde houtskool zorgt voor een hoge temperatuur en uiterst lange brandduur. Het betreft een middelgrote sortering.Deze houtskool heeft de volgende voordelen:
Lage kostprijs per branduur door hoge kwaliteit.

Mooie lange brandtijd op gelijkmatige hoge temperatuur.
Uitgebalanceerde houtskoolsmaak bij goed gebruik.