bbq-assortiment

in de winkels en online

BBQ-ASSORTIMENT

Wij hebben steeds een heel groot bbq-assortiment in onze winkels.
Bij voorspeld goed weer puilen onze toonbanken uit van overdaad :-).
Zowel bbq-vlees, een beperkt maar vers assortiment van vis- & veggie en zeer uitgebreid assortiment van zelf bereide side-dishes (verse salades, pasta, aardappellen enz.).
U kan dit in onze winkels komen kopen of online bestellen via onze DIGITALE COMPTOIR

Hier onder vindt u als indicatie een oplijsting van ons assortiment.

GEVOGELTE

  • Gevulde kipfilet met truffel,zwezeriken en kapblokham (1ste prijs op EK- BK BBQ )
  • Thaise kipbrochet met groene curry
  • Exotisch kalkoenspiesje met mangomarinade
  • Kalkoenbrochet met paprika
  • Kippefilet met citroenpeper en lemoncello
  • Gemarineerde en voorgesteamde kippeboutjes
  • Kalkoensteak mojito
  • Kipbrochetjes met tomenade en zongedroogde tomaatjes
  • Eendenfilet met gerookte honing en appelsienpeper
RUNDSVLEES
  • The Real Stuff: Jack Daniel’s Steak
  • Rundsbrochet met kruidenboter gemarineerd
  • Tagliata van chateau-briand (wk bbq)
  • Hofmeester-rumpsteak
  • Salsa-spiesje
  • Gerijpte côte à l’os met bbq-kruiden (vanaf 10 personen)
  • Big Kapblok (hamburger met verse kruiden en Limousin-rund)
  • Limousinsteak met dragon
VARKENSVLEES
  • Moinkballs (gehaktbal met bbq-kruiden omwikkeld met spek)
  • Filet van lomo Iberico
  • Brasvarbrochet met thijm en citroen
  • Gemarineerde en voorgesteamde spare-ribs ” de kapblok”
  • Spekfakkels
  • Provencaals bbq-spek
  • Mini-worstjes-brochet
  • Geitenkaasje met pancetta
  • Brasvar-worst met tuinkruiden
  • Pulled pork
  • Salciccia
  • Leuvense Hot-dog
  • Secreto van Brasvar (procureur)
LAMSVLEES
  • Griekse souflaki
  • Mergueze
  • Lamsburger met feta
  • Lamskroontje met krokante kruidenkorst
  • Lamsnootje met salieboter
VEGETARISCH
  • Home made veggie-groentenburger
  • Gevulde champignons met kaas
  • Belgische grill-kaas Berloumi(top!)
  • Groentenbrochet
VIS
  • Lengfiletsteak met pesto
  • Scampibrochette
  • Wilde zalmssteak gemarineerd in een tomaat-basilicummarinade
  • Mosselen natuur (seizoen)
SIDE-DISH
  • Olijven, tapendes, zongedroogde tomaten, pepadews
  • Parelcouscous met munt
  • Japanse noedelsla
  • Volkoren rijstsalade
  • Griekse giuvetsi metgegrilde groenten
  • Kikkererwten Maghreb
  • Parelcouscous met rode bieten
  • Pastsla met zeevruchten
  • Toscaanse pastasla
  • American cowl salade
  • Knolseldersla
  • Tzaziki
  • Aardappelsla
  • Komkommer/seldersla
  • Griekse feta-salade
  • Pasta verde
  • Pastasla met mozarella en tomaat
  • Krieltjes in eigen jasje
  • Provençaalse ratatouille
  • Koude sausjes : verse tartaar, cocktailsaus, bbq-saus...