grillen like a boss…

varken/lam aan’t spit

Vanaf 25 personen (volwassenen) tot maximum 60 personen

Indien u met meer volk bent raden wij extra bbq-varkensvlees aan (zie bbq-assortiment) of meerdere spitten/varkens. Zijn er kinderen bij uw gezelschap? Reken deze dan aan als ½ volwassene vanaf 5 tot 12 jaar.
Varkens aan het spit doen we op uw locatie enkel in combinatie met bbq voor feesten van minimum 60 volw..

 

HEEL VARKEN, RAUW EN LEKKER GEKRUID

8.90€ per persoon, incl. btw, exclusief spit (zie verder).

Bakduur: +/- 4 à 5u

Rauw varken, gekruid,.

KAPBLOKVARKEN (uniek in zijn soort)

11.80€ per persoon, incl. btw, exclusief spit (zie verder) | Bakduur: +/- 2.5u

Onze topper: het “Kapblokvarken”. Voorgesteamd, gekruid en licht gepekeld met de zelfde pekel als onze Leuvense ham. Qua smaak is dit varken het best te vergelijken met een gegrilde beenhesp, wij hebben de apparatuur om varkens in hun geheel voor te steamen en tegelijk lichtjes te roken.Omdat dit varken al gaar is deze formule aan te raden bij weinig ervaring en is het echt kinderspel, ook de versnijding ervan.

VERHUUR SPIT

Robuust maar uiterst handig spit, met spitklem.
U kan het spit, varken en aanhorigheden ophalen met onze aanhangwagen, beschikt u niet over een trekhaak maar wel over een grote auto, dan is dit ook geen probleem (wel op voorhand reserveren, we hebben er niet voor elk spit).  De nieuwwaarde van het spit bedraagt 2.300€.

Huurprijs: 95€ (incl. btw) | Waarborg: 500 €
Terug te brengen binnen de 2 openingsdagen.

Optioneel:

  • Reinigen spit: 45€, incl btw
BUFFET (OPTIONEEL)

11.90€ per persoon, incl. btw.

Mooi op  inox schotels en in kommen gepresenteerd.
Dit buffet wordt enkel en alleen verkocht in combinatie en in evenredigheid met het aantal personen

  • Salade/komkommer/tomaat
  • Amerikaanse koolsla
  • Geraspte wortelen
  • Aardappelsla
  • Soyascheutensla
  • Knolseldersla
  • Pasta verde
  • Rijstsalade
  • Krieltjes in eigen frak met look
  • Provencaalse saus
  • Verse tartaar, cocktailsaus en bbq-saus.
  • Stokbrood
  • Warme sausen:
  • Bruine vleesjus met rozemarijn geparfumeerd
  • Sausje met leffe, spekjes, champignons en zilveruitjes