lekker niets doen!

traiteurgerechten

“Dagelijkse kost” gerechten hebben we in overvloed in de toonbank in onze winkel, deze kan u ook bestellen via onze DIGITALE COMPTOIR
(selecteer bij zoekfunctie/categoriën : traiteur)

Het minimum aantal van onderstaande gerechten is 2 personen of 1 kg (indien de prijs per kg vermeld is).
Bestel aub tijdig (minimum 2 dagen op voorhand), wij nemen nooit meer aan dan we perfect kunnen afwerken.

VOORGERECHTEN
  • Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 48.80€/kg
  • Gravad lax €56.00/kg
  • Verse kaaskroketten € 2.40/stuk
  • Verse grijze garnaalkroketten € 3.90/stuk
  • Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi)  € 36.00/kg
  • Black-tiger scampi €31.00/kg
  • Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
  • Vol au vent van fazant € 38.00/kg
  • Kreeft (koud) Verse 1/2 kreeft Parisienne, gekookt in groentenbouillon en kort gebbq’t en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood. 1/2 kreeft  (400 gr)  € 24.50/pers
    SOEPEN per liter
    • Tomatensoep met balletjes  € 7.00/liter
    • Consommé van beukzwam, boschampignons en snippers van gerookte eend € 11.00/liter
    • Kokossoep met rode kerrie, snippers van Mechelse koekoek € 10.00/liter
    • Kreeftensoepje met oude Armagnac € 12.00/liter
    • Witloofsoep € 8.00/liter
    • Boschampignon-roomsoep € 9.00/liter
    HOOFDGERECHTEN

    Verpakt in gesealde bakjes,voor in microwave of oven (160 °C).
    Inbegrepen in de onderstaande warme traiteurgerechten. Aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin (aardappelgarnituur/keuze bepalen bij het doorgeven van de bestelling, indien niet vooraf bepaald kiezen we zelf)
    Seizoensgroenten zijn steeds inbegrepen bij alle hoofdgerechten.

    Vleesgerechten (min. 2 personen per gerecht)

    • Brasvarkenfilet, spekjes , mosterd/peterselie/sjalottenjus  € 19.40/pers.
    • Ballotine van kipfilet met walnoten, knolseldercrème, jus natuur met Sherry € 23.80/pers
    • Osso bucco Milanese  € 23.90/pers
    • Orloff gebraad met champignonroomsaus € 20.40/pers
    • Konijn met pruimen en bruin bier € 21.20/pers.
    • Ossentong in madeirasaus € 19.20/pers.
    • Fazantenfilet, boschampignons, champagnesaus € 26.90/pers.
    • Reefilet, appel/veenbessen, boschampignons en aardpeer € 33.00/pers.

    Visgerechten (min. 2 personen per gerecht)

    • Tongfiletrolletjes, sausje van witte wijn, tomatenblokjes en Parijse champignons  € 26.70/pers
    • Wilde zalm met coulis van spinazie/basilicum en pesto-tomaatje € 24.50/pers.
    • Kabeljauw op Vlaamse wijze met grijze garnalen € 28.00/pers.
    • Bouillabaise (Mosselen, zalm, zeewolf, scampi, garnalen en rivierkreeft + rouille +croutons) € 25/pers (4 dagen op voorhand bestellen)
    • Kreeft Parisienne (koud)  (800gr), gekookt in groentenbouillon  en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood.  € 44.50/pers.

    Vegetarisch gerecht

    • Huisbereide veggieballetjes van kikkererwten/maïs/wortel met tomaat/currysausje  € 19.40/pers
    • Veggielasagne met geitenkaas, spinazie en noten € 17.00/pers

    Gerechten zonder extra groenten en aardappelgarnituur (min. 1 kg)

    • Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
    • Stoofpotje van everzwijn en bosvruchten € 34.00/kg
    • Stoofpotje van Belgisch hert met knolselder € 38.00/kg
    • Vol au vent van fazant € 38.00/kg
    • Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi)  € 36.00/kg
    • Black-tiger scampi € 31.00/kg

    OPTIE bij bovenstaande hoofdgerechten per kg:

    • Seizoengroenten + aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin  € 9.00/pers.

    Kindergerechten

    • Kroketten, gratin of tuinkruidenpuree inbegrepen
    • Vogelnestje met tomatensaus  € 8.50/pers
    • Vidé met vol au vent € 8.50/pers
    • Gebakken kipfilet met appelmoes € 8.50€/pers
    Jaarlijks verlof van 15/8 t.e.m. 31/8!

    Wij zijn in jaarlijks verlof van 15 augustus tot en met 31 augustus! 

    De winkel zal dus gesloten zijn. Bestellingen uit onze digitale comptoir zijn uiteraard mogelijk om te plaatsen voor afhaling na de verlofperiode.

    Bestellingen voor barbecue, feesten, buffetten via de contactformulieren kunnen eveneens worden geplaatst. Houd wel rekening met onze verlofperiode tot 31 augustus,  waardoor een antwoord enige vertraging kan hebben.