lekker niets doen!
traiteurgerechten
“Dagelijkse kost” gerechten hebben we in overvloed in de toonbank in onze winkel, deze kan u ook bestellen via onze DIGITALE COMPTOIR
(selecteer bij zoekfunctie/categoriën : traiteur)
Het minimum aantal van onderstaande gerechten is 2 personen of 1 kg (indien de prijs per kg vermeld is).
Bestel aub tijdig (minimum 2 dagen op voorhand), wij nemen nooit meer aan dan we perfect kunnen afwerken.
VOORGERECHTEN
- Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 48.80€/kg
- Gravad lax €56.00/kg
- Verse kaaskroketten € 2.40/stuk
- Verse grijze garnaalkroketten € 3.90/stuk
- Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi) € 36.00/kg
- Black-tiger scampi €31.00/kg
- Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
- Vol au vent van fazant € 38.00/kg
- Kreeft (koud) Verse 1/2 kreeft Parisienne, gekookt in groentenbouillon en kort gebbq’t en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood. 1/2 kreeft (400 gr) € 24.50/pers
SOEPEN per liter
- Tomatensoep met balletjes € 7.00/liter
- Consommé van beukzwam, boschampignons en snippers van gerookte eend € 11.00/liter
- Kokossoep met rode kerrie, snippers van Mechelse koekoek € 10.00/liter
- Kreeftensoepje met oude Armagnac € 12.00/liter
- Witloofsoep € 8.00/liter
- Boschampignon-roomsoep € 9.00/liter
HOOFDGERECHTEN
Verpakt in gesealde bakjes,voor in microwave of oven (160 °C).
Inbegrepen in de onderstaande warme traiteurgerechten. Aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin (aardappelgarnituur/keuze bepalen bij het doorgeven van de bestelling, indien niet vooraf bepaald kiezen we zelf)
Seizoensgroenten zijn steeds inbegrepen bij alle hoofdgerechten.
Vleesgerechten (min. 2 personen per gerecht)
- Brasvarkenfilet, spekjes , mosterd/peterselie/sjalottenjus € 19.40/pers.
- Ballotine van kipfilet met walnoten, knolseldercrème, jus natuur met Sherry € 23.80/pers
- Osso bucco Milanese € 23.90/pers
- Orloff gebraad met champignonroomsaus € 20.40/pers
- Konijn met pruimen en bruin bier € 21.20/pers.
- Ossentong in madeirasaus € 19.20/pers.
- Fazantenfilet, boschampignons, champagnesaus € 26.90/pers.
- Reefilet, appel/veenbessen, boschampignons en aardpeer € 33.00/pers.
Visgerechten (min. 2 personen per gerecht)
- Tongfiletrolletjes, sausje van witte wijn, tomatenblokjes en Parijse champignons € 26.70/pers
- Wilde zalm met coulis van spinazie/basilicum en pesto-tomaatje € 24.50/pers.
- Kabeljauw op Vlaamse wijze met grijze garnalen € 28.00/pers.
- Bouillabaise (Mosselen, zalm, zeewolf, scampi, garnalen en rivierkreeft + rouille +croutons) € 25/pers (4 dagen op voorhand bestellen)
- Kreeft Parisienne (koud) (800gr), gekookt in groentenbouillon en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood. € 44.50/pers.
Vegetarisch gerecht
- Huisbereide veggieballetjes van kikkererwten/maïs/wortel met tomaat/currysausje € 19.40/pers
- Veggielasagne met geitenkaas, spinazie en noten € 17.00/pers
Gerechten zonder extra groenten en aardappelgarnituur (min. 1 kg)
- Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
- Stoofpotje van everzwijn en bosvruchten € 34.00/kg
- Stoofpotje van Belgisch hert met knolselder € 38.00/kg
- Vol au vent van fazant € 38.00/kg
- Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi) € 36.00/kg
- Black-tiger scampi € 31.00/kg
OPTIE bij bovenstaande hoofdgerechten per kg:
- Seizoengroenten + aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin € 9.00/pers.
Kindergerechten
- Kroketten, gratin of tuinkruidenpuree inbegrepen
- Vogelnestje met tomatensaus € 8.50/pers
- Vidé met vol au vent € 8.50/pers
- Gebakken kipfilet met appelmoes € 8.50€/pers