lekker niets doen!

traiteurgerechten

“Dagelijkse kost” gerechten hebben we in overvloed in de toonbank in onze winkel, deze kan u ook bestellen via onze DIGITALE COMPTOIR
(selecteer bij zoekfunctie/categoriën : traiteur)

Het minimum aantal van onderstaande gerechten is 2 personen of 1 kg (indien de prijs per kg vermeld is).
Bestel aub tijdig (minimum 2 dagen op voorhand), wij nemen nooit meer aan dan we perfect kunnen afwerken.

VOORGERECHTEN
  • Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 48.80€/kg
  • Gravad lax €56.00/kg
  • Verse kaaskroketten € 2.40/stuk
  • Verse grijze garnaalkroketten € 3.90/stuk
  • Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi)  € 36.00/kg
  • Black-tiger scampi €31.00/kg
  • Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
  • Vol au vent van fazant € 38.00/kg
  • Kreeft (koud) Verse 1/2 kreeft Parisienne, gekookt in groentenbouillon en kort gebbq’t en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood. 1/2 kreeft  (400 gr)  € 24.50/pers
    SOEPEN per liter
    • Tomatensoep met balletjes  € 7.00/liter
    • Consommé van beukzwam, boschampignons en snippers van gerookte eend € 11.00/liter
    • Kokossoep met rode kerrie, snippers van Mechelse koekoek € 10.00/liter
    • Kreeftensoepje met oude Armagnac € 12.00/liter
    • Witloofsoep € 8.00/liter
    • Boschampignon-roomsoep € 9.00/liter
    HOOFDGERECHTEN

    Verpakt in gesealde bakjes,voor in microwave of oven (160 °C).
    Inbegrepen in de onderstaande warme traiteurgerechten. Aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin (aardappelgarnituur/keuze bepalen bij het doorgeven van de bestelling, indien niet vooraf bepaald kiezen we zelf)
    Seizoensgroenten zijn steeds inbegrepen bij alle hoofdgerechten.

    Vleesgerechten (min. 2 personen per gerecht)

    • Brasvarkenfilet, spekjes , mosterd/peterselie/sjalottenjus  € 19.40/pers.
    • Ballotine van kipfilet met walnoten, knolseldercrème, jus natuur met Sherry € 23.80/pers
    • Osso bucco Milanese  € 23.90/pers
    • Orloff gebraad met champignonroomsaus € 20.40/pers
    • Konijn met pruimen en bruin bier € 21.20/pers.
    • Ossentong in madeirasaus € 19.20/pers.
    • Fazantenfilet, boschampignons, champagnesaus € 26.90/pers.
    • Reefilet, appel/veenbessen, boschampignons en aardpeer € 33.00/pers.

    Visgerechten (min. 2 personen per gerecht)

    • Tongfiletrolletjes, sausje van witte wijn, tomatenblokjes en Parijse champignons  € 26.70/pers
    • Wilde zalm met coulis van spinazie/basilicum en pesto-tomaatje € 24.50/pers.
    • Kabeljauw op Vlaamse wijze met grijze garnalen € 28.00/pers.
    • Bouillabaise (Mosselen, zalm, zeewolf, scampi, garnalen en rivierkreeft + rouille +croutons) € 25/pers (4 dagen op voorhand bestellen)
    • Kreeft Parisienne (koud)  (800gr), gekookt in groentenbouillon  en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood.  € 44.50/pers.

    Vegetarisch gerecht

    • Huisbereide veggieballetjes van kikkererwten/maïs/wortel met tomaat/currysausje  € 19.40/pers
    • Veggielasagne met geitenkaas, spinazie en noten € 17.00/pers

    Gerechten zonder extra groenten en aardappelgarnituur (min. 1 kg)

    • Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
    • Stoofpotje van everzwijn en bosvruchten € 34.00/kg
    • Stoofpotje van Belgisch hert met knolselder € 38.00/kg
    • Vol au vent van fazant € 38.00/kg
    • Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi)  € 36.00/kg
    • Black-tiger scampi € 31.00/kg

    OPTIE bij bovenstaande hoofdgerechten per kg:

    • Seizoengroenten + aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin  € 9.00/pers.

    Kindergerechten

    • Kroketten, gratin of tuinkruidenpuree inbegrepen
    • Vogelnestje met tomatensaus  € 8.50/pers
    • Vidé met vol au vent € 8.50/pers
    • Gebakken kipfilet met appelmoes € 8.50€/pers