maart – oktober

culinaire barbecue

Zonder buffet: 14.50€  (incl. btw, afhaling) min. 4pers.
Met buffet: 26.80€ (incl. btw, afhaling) min. 6 pers.
Op uw locatie : 30.70€ (altijd met buffet, incl. btw, afwas van buffetmateriaal, excl. koks en toestellen, min. 25 volw.).

Minimum 24u op voorhand bestellen.

Alles is origineel gekruid en/of gemarineerd en mooi gepresenteerd op inox schotels.
Ons assortiment bestaat uit kleine hapjes (60 à 80 gr/stuk) die zich laten eten volgens het tapasprincipe, behalve de côte à l’os e.d. Bestelt u voor minder dan 10 pers zijn de grptere stukken vlees niet mogelijk.
In totaal komt het op +/- 400 gr. per persoon

Wanneer wij uw schotel mogen samenstellen is het assortiment delicieus uitgekiend en uitgebalanceerd.

Kiest u zelf, hou dan onderstaande regels in gedachte.

  • tot 10 pers.: ong. 6 soorten
  • 11-20 pers.: ong. 8 soorten
  • 21-40 pers.: ong. 10 soorten
  • 40-75 pers.: ong. 12 soorten
  • +75pers.: ong. 15 soorten

GEVOGELTE

  • Gevulde kipfilet met truffel,zwezeriken en kapblokham (1ste prijs op EK- BK BBQ )
  • Thaise kipbrochet met groene curry
  • Exotisch kalkoenspiesje met mangomarinade
  • Kalkoenbrochet met paprika
  • Kippefilet met citroenpeper en lemoncello
  • Gemarineerde en voorgesteamde kippeboutjes
  • Kalkoensteak mojito
  • Kipbrochetjes met tomenade en zongedroogde tomaatjes
  • Eendenfilet met gerookte honing
RUNDSVLEES
  • The Real Stuff: Jack Daniel’s Steak
  • Rundsbrochet met kruidenboter gemarineerd
  • Tagliata van chateau-briand (3e wk bbq)
  • Hofmeester-rumpsteak
  • Salsa-spiesje
  • Gerijpte côte à l’os met bbq-kruiden (vanaf 10 personen)
  • Big Kapblok (hamburger met verse kruiden en Limousin-rund)
  • Limousinsteak met dragon
VARKENSVLEES
  • Moinkballs (gehaktbal met bbq-kruiden omwikkeld met spek)
  • Filet van lomo Iberico
  • Gemarineerde en voorgesteamde spare-ribs ” de kapblok”
  • Spekfakkels
  • Provencaals bbq-spek
  • Mini-worstjes-brochet
  • Licht gepekelde varkenswangetjes
  • Geitenkaasje met pancetta
  • Finettes gemarineerd met citroengras, cocos en rode curry
  • Brasvar-worst met tuinkruiden
  • Pulled pork
  • Leuvense Hot-dog
  • Secreto van Brasvar (procureur)
LAMSVLEES
  • Griekse souflaki
  • Mergueze
  • Lamsburger met feta
  • Lamskroontje met krokante kruidenkorst
  • Lamsnootje met salieboter
VEGETARISCH
  • Home made veggie-groentenburger
  • Gevulde champignons met kaas
  • Belgische grill-kaas Berloumi(top!)
  • Groentenbrochet
  • Bbq-fondue met Camembert
VIS
  • Gamba à la plancha
  • Lengfiletsteak met pesto
  • Scampibrochette
  • Wilde zalmssteak gemarineerd in een tomaat-basilicummarinade
  • Mosselen natuur (seizoen)
  • Calamares tube gevuld met kabeljauw en zuiderse brunoise
BUFFET (OPTIONEEL EN SOWIESO COMPLEET – ZIE PRIJSVERSCHIL)
  • Sla/tomaat/komkommer
  • Boontjes met spek
  • Geraspte wortelen
  • American cowl salade
  • Quinoa met knapperige groentjes
  • Waldorfsla
  • Knolseldersla
  • Tzaziki
  • Aardappelsla
  • Sojascheutensla met prei en mango-vinaigrette
  • Taboulé met Berloumi
  • Griekse feta-salade
  • Pasta verde
  • Pastasla met mozarella en tomaat
  • Krieltjes in eigen jasje Provençaalse ratatouille
  • Gemarineerde ciabatta
  • Koude sausjes : verse tartaar, cocktailsaus en 2 speciallekes:-)