Traiteurgerechten HERFST 2019

Bij voorkeur minimum 3 dagen op voorhand bestellen.


Voorgerechten
Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 48.80€/kg
Gravad lax €56.00/kg
Verse kaaskroketten € 2.40/stuk
Verse grijze garnaalkroketten € 3.90/stuk
Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi)  € 36.00/kg
Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
Vol au vent van fazant, champignons en kervel € 38.00/kg
Kreeft (koud) Verse 1/2 kreeft Parisienne, gekookt in groentenbouillon en kort gebbq't en gegarneerd op een bedje van sla, groenten, grijze garnalen en stokbrood. 1/2 kreeft  (400 gr)  € 24.50/pers.

Soepen (per liter)
Tomatensoep met balletjes  € 7.00/liter
Consommé van beukzwam, boschampignons en snippers van gerookte eend € 11.00/liter
Pompoensoep met geitenkaas € 9.00/liter
Kokossoep met rode kerrie, snippers van Mechelse koekoek € 10.00/liter
Kreeftensoepje met oude Armagnac € 12.00/liter
Boschampignon-roomsoep € 9.00/liter

Hoofdgerechten
Verpakt in gesealde bakjes,voor in microwave of oven (160 °C).
Inbegrepen in de onderstaande warme traiteurgerechten. Aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin (aardappelgarnituur/keuze bepalen bij het doorgeven van de bestelling, indien niet vooraf bepaald kiezen we zelf) 
Seizoensgroenten: (boontjes met spek, gebraiseerd witloof, Japanse andoorn, worteltjes) zijn steeds inbegrepen bij alle hoofdgerechten.

Vleesgerechten min. 4 pers. per gerecht
Brasvarkenfilet, spekjes , mosterd/peterselie/sjalottenjus 
€19.40/pers.
Ballotine van kipfilet met walnoten, knolseldercrème, jus natuur met Sherry
€22.80/pers
Fazantenfilet, boschampignons, jus fine champagne
€26.90/pers

Visgerechten min.4 pers.
Tongfiletrolletjes, sausje van witte wijn, tomatenblokjes en Parijse champignons
€26.70/pers

Vegetarisch

Huisbereide veggieballetjes van kikkererwten/maïs/wortel met tomaat/currysausje
€19.40/pers


Gerechten zonder extra groenten en aardappelgarnituur (per kg)
Stoofpotje van everzwijn en bosvruchten  € 34.00/kg
Hertenstoofpotje € 38.00/kg
Vol au vent van fazant, champignons en kervel € 38.00/kg
Vol au vent met kip, balletjes en champignons € 18.80/kg
Konijn met pruimen met bier op grootmoederswijze € 23.00/kg
Vispannetje (zalm, kabeljauw, rivierkreeft en scampi) €36/kg 
OPTIE bij hoofdgerechten per kg
(Boontjes, gebraiseerd witloof, Japanse andoorn, jonge worteltjes)+ aardappelkroketten (6st/pers.) of tuinkruidenpuree of aardappelgratin) € 9.00/pers.

Kindergerechten
Kroketten, gratin of tuinkruidenpuree inbegrepen
Vogelnestje met tomatensaus  € 8.50/pers
Vidé met vol au vent € 8.50/pers
Gebakken kipfilet met appelmoes € 8.50€/pers

 

 

 

 

Nieuwsbrief Kapblok

Blijf op de hoogte!